08-556 207 00

Nyhetsarkiv

Nya faktureringsrutiner!

Vi vill gärna skicka fakturor via mail eller e-faktura till våra kunder, dels för att ni snabbare skall få er faktura, dels för att förenkla våra rutiner och sist men inte minst för att värna vår miljö. Vi tar tacksamt emot din e-mailadress för registrering.
Prata med någon av oss på kontoret eller maila till Christina som ansvarar för vår fakturering på christina@skivspecialisten.se

3-skiktskiva furu

Det är en skiva som lämpar sig till konstruktioner där kravet på en stark skiva är viktigt tex. vid tillverkning av skåp och garderobsstommar eller till hyllplan där man eftersträvar skivor som är formstabila. Du finner denna skiva under varugrupp limfog.

Ny skiva med oanade möjligheter

En skiva som består av en Polyuretan kärna med 4mm poppelplywood på båda sidorna av skivan.
Skivan har bla. används som teaterdekorer, där vikten av en lätt skiva är av prioritet.
Vi lagerhåller skivan i formatet 30x2500x1220mm. Skivan väger i detta format endast 11kg.
Du är välkommen med din förfrågan, om du kanske behöver en tjockare, tunnare  eller annan typ av skiva som ytmaterial eller har andra frågor om produkten.

HI-MACS® kompositskivor i sortimentet!

I samarbete med LG Collection lagerför vi nu HI-MACS®skivan.
Som lagervara har vi Skivor med kulör S28 Alpine White12mm samt 6mm.
Samt tillbehör som lim och limpistol m.m.
Övriga färger finns som beställningsvaror.

Plywood till bygget av världens största fiol!

Det är Audiorama på Skeppsholmen som uppfört detta bygge tillsammans med ljudkonstnären Kaffe Matthews och violinisten George Kentros. Ett konstverk som genom både syn och hörselsinnet ger en taktil upplevelse. Läs mer om det annorlunda fiolbygget.

Skivspecialisten ny materialleverantör till informationsdisk på Stockholms central

I samband med ombyggnaden av Stockholms Centralstation inrättades en ny informationsdisk i ankomshallen. Spångberg har varit materialleverantör och en av våra duktiga kunder har haft uppdraget att bygga disken.

Klicka här för att ladda ner pdf.

Skivspecialisten sponsrar KTH-projekt

KTH Racing Stockholm är ett projekt på KTH där studenter utvecklar, designar och tillverkar en bil varje år. Målet är att från scratch designa och bygga en eldriven Formula studentbil som senare under sommaren är med  och i olika internationella tävlingar. Projektet drivs helt av KTH-studenter på sin fritid. I olika steg tränas kunskapen både inom design, tillverkning samt affärsmannaskap. Skivspecialisten har sponsrat projektet med ett större antal MDF-skivor, som används till att fräsa pluggar som senare blir gjutgjormar till bla. karossen. Se mer bilder och läs vidare om projektet.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse